TRANSPORT FRIGORIFIC MARFĂ

Transport frigorific marfă, inclusiv congelat, în condiții de maximă siguranță. La SCHNEIDER FREIGHT, efectuăm transporturi frigorifice interne sau internaționale, dacă marfa pe care o aveți de transportat se încadrează în categoria perisabile, vă punem la dispoziție vehicule în interiorul cărora temperatura poate fi setată de la -20 de grade Celsius la +25 de grade Celsius, pentru a asigura un mediu optim.

Transporturile frigorifice de marfă se împart în două categorii:

  • Cu congelare, atunci când aveți de transportat marfă congelată, la temperaturi de -15 grade Celsius până la -20 de grade Celsius (spre exemplu pește, carne congelată etc.);
  • Cu refrigerare, când marfa necesită doar răcire și păstrarea unei anumite temperaturi pe toată durata transportului (spre exemplu transport legume, fructe, peste și carne proaspătă, flori și plante decorative, carcase de animale, medicamente etc.)
Transportul frigorific de marfă se efectuează cu camioane cu capacități cuprinse între 1,5 tone și 22 de tone, dotate cu control de temperatură și asigurări CMR. Carcasele de animale pot fi cu ușurință transportate agățate cu cârlige, în containere specializate. Cât despre marfa perisabilă de mici dimensiuni, spre exemplu fructe sau legume, această se poate transporta suprapusă, fără riscuri de strivire, în containere.
 
În situația în care aveți de transportat marfă de două tipuri, cu temperaturi diferite de depozitare, în cadrul aceluiași transport, există posibilitatea să închiriați un container prevăzut cu perete despărțitor, pentru a adapta temperatura în funcție de mediul optim pentru fiecare marfă.
 
Principalele rute pe care efectuăm transport frigorific sunt cele către/dinspre Europa de Vest (Marea Britanie, Belgia, Olanda și Germania), dar cu ajutorul rețelei noastre de furnizori, oferim soluții rapide care acoperă întreaga Uniune Europeană.
 
Cere o cotație de preț pentru transport frigorific marfă, introducând datele tale de contact în formularul de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant de-al nostru. Avem nevoie de specificații legate de transportul frigorific de marfă solicitat de tine: dimensiuni și greutate. Contactează-ne cu încredere și noi garantăm că îți vom oferii cele mai bune soluții!

Trimite-ne detalii despre necesarul tău de transport sau sună-ne și te contactăm pentru stabilirea unei oferte personalizate!

TELEFON

ADRESĂ

PUNCT DE LUCRU POARTA 1
Clădirea DB Shenker, Camera 401, Etaj 4, Dana 15, incinta Port Constanța, 900178