TRANSPORT AERIAN MARFĂ

Transport aerian marfă – este cel mai rapid mod de transport al mărfurilor într-o perioada definită de timp, pe un anumit traseu. De aceea, personalul companiei noastre este specializat în furnizarea celor mai bune soluții astfel încât bunurile clienților ajungă la destinație la timp. Venim în sprijinul clienților nu doar cu personal de specialitate, ci și cu servicii de transport aerian. Transport în sistem charter, transport door-to-door sau transport airport-to-airport.

Serviciile puse la dispoziție de firma noastră de transporturi marfă prin intermediul avionului sunt transporturi de tip charter sau customizate. Acestea oferă posibilitatea de a repartiza mărfurile conform înțelegerilor. Plasându-ne printre companiile importante privind transportul aerian, depunem eforturi imense pentru a livra mărfurile la timp, la cel mai mic cost posibil. Noi creem soluții eficiente și flexibile de transport aerian pentru clienții noștri prin coordonarea transportului aerian de marfă la nivel global. Avem reprezentanțe și oferim servicii de manipulare a mărfurilor pe cele mai aglomerate aeroporturi din lume, precum și personal bine antrenat, disponibil oricând pentru a răspunde imediat provocărilor.

Noi înțelegem importanta comunicării deoarece este esențială pentru a asigura clienții că marfa este livrată conform înțelegerii. Folosim tehnologii moderne astfel încât clienții noștri sunt întotdeauna ținuți la curent cu progresul transportului.

Cere o cotație de preț pentru transportul aerian de marfă, introducând datele tale de contact în formularul de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant de-al nostru. Avem nevoie de specificații legate de transportul aerian de marfă solicitat de tine: dimensiuni și greutate. Contactează-ne cu încredere și noi garantăm că îți vom oferii cele mai bune soluții!

Trimite-ne detalii despre necesarul tău de transport sau sună-ne și te contactăm pentru stabilirea unei oferte personalizate!

TELEFON

ADRESĂ

PUNCT DE LUCRU POARTA 1
Clădirea DB Shenker, Camera 401, Etaj 4, Dana 15, incinta Port Constanța, 900178