TRANSPORT ADR

Transport ADR – rapid și în deplină siguranță. Conform legilor și reglementărilor în vigoare, anumite mărfuri/bunuri sunt considerate a avea un anumit grad de pericol, de aceea SC. SCHENIDER FREIGHT SERVICES SRL. vă propune soluții adecvate de transport ADR în condiții de siguranță.

Acordul European ADR a stabilit 13 clase de substanțe periculoase din punctul de vedere al transportului. Când spunem marfă periculoasă, ne referim la substanțele și obiectele care, prin natură lor fizico-chimică, ar putea aduce daune persoanelor și/sau mediului înconjurător.

Enumerăm câteva dintre aceste substanțe: substanțe și obiecte explozive, gaze, lichide inflamabile, substanțe solide inflamabile, substanțe care se aprind spontan, peroxizi organici, substanțe toxice, infecțioase, corozive.

Cum se realizează transportul de mărfuri periculoase ADR?

Conform normelor Acordului European privind transportul de mărfuri periculoase (ADR), un autovehicul care realizează transport de marfă periculoasă trebuie să fie dotat în mod obligatoriu cu echipamente de protecție.
 
SCHNEIDER FREIGHT, prin partenerii săi acreditați, vă pune la dispoziție autovehicule care îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a efectua un transport de mărfuri ADR, dotate în conformitate cu standardele legale.
 
Autovehiculele au semne distincte de identificare – plăci reflectorizante de culoare portocalie specifice transportului de mărfuri periculoase.
 
Conducătorul auto are asupra lui trusa ADR care conține: vestă reflectorizantă – fluorescentă, ochelari, mănuși, șorț, cizme de protecție, mască de gaze, filtru de protecție, cască de protecție, lanternă portabilă. De asemenea, pentru protecție, autovehiculele sunt dotate cu stingătoare de incendiu și triunghiuri de avarie.
 
Aveți garanția că toate transporturile noastre se desfășoară în condiții de maximă siguranță și profesionalism.
 
Cere o cotație de preț pentru transport ADR, introducând datele tale de contact în formularul de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant de-al nostru. Avem nevoie de specificații legate de transportul ADR solicitat de tine: dimensiuni și greutate. Contactează-ne cu încredere și noi garantăm că îți vom oferii cele mai bune soluții!

Trimite-ne detalii despre necesarul tău de transport sau sună-ne și te contactăm pentru stabilirea unei oferte personalizate!

TELEFON

ADRESĂ

PUNCT DE LUCRU POARTA 1
Clădirea DB Shenker, Camera 401, Etaj 4, Dana 15, incinta Port Constanța, 900178