TRANSPORT MARITIM MARFĂ

Oferind servicii de transport maritim marfă, dorim să ne creștem valoarea în ochii clienților noștri și să le punem la dispoziție diverse soluții pentru transportul diferitor mărfuri.
Din flota folosită de compania noastră fac parte nave diversificate, de înalta performanță care respectă toate normele ecologice.
Astfel, oferim diversitate în capacitatea noastră de transport maritim marfă containerizat și bulk și flexibilitate pentru a servi diferite segmente de clienți.

Oferim maximă seriozitate și atenție cerințelor clienților, încercăm să înțelegem nevoile lor și în același timp lucrăm fără oprire pentru a crea soluții durabile. Acest lucru ne-a permis să ne extindem dincolo de granițele Europei, oferind servicii de transport maritim marfă din China, Brazilia, Mexic și nu numai. Suntem o echipa tânăra și plină de entuziasm, iar pentru noi provocările sunt ceea ce ne determina să gândim și să acționăm “out of the box”. 

Dezvoltarea noastră a fost posibilă datorită clienților noștrii, în special pentru că ne-au pus în față faptului împlinit și a trebuit să găsim soluții. Valoarea și operativitatea serviciilor de transport maritim, adaptabilitatea privind manipularea mărfurilor când vine vorba de încărcare și descărcare în condiții de siguranță deplină și posibilitatea de stocare a bunurilor, constituie principalele caracteristici datorită cărora merită să alegeți compania noastră.

Misiunea noastră este să va oferim servicii rentabile și eficiente. Alege să colaborezi cu noi pentru transport maritim marfă. Cere o cotație de preț pentru transport maritim marfă și introdu datele tale de contact în formular. Un reprezentant de-al nostru te va contacta pentru a discuta oferta personalizată.

Cere o cotație de preț pentru transport maritim marfă, introducând datele tale de contact în formularul de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant de-al nostru. Avem nevoie de specificații legate de transportul maritim de marfă solicitat de tine: dimensiuni și greutate. Contactează-ne cu încredere și noi garantăm că îți vom oferii cele mai bune soluții!

Trimite-ne detalii despre necesarul tău de transport sau sună-ne și te contactăm pentru stabilirea unei oferte personalizate!

TELEFON

ADRESĂ

PUNCT DE LUCRU POARTA 1
Clădirea DB Shenker, Camera 401, Etaj 4, Dana 15, incinta Port Constanța, 900178