TRANSPORT RUTIER MARFĂ

Operăm într-o piață super competitivă și pentru a ne diferenția oferim servicii personalizate clienților noștri. Fiecare comandă este tratată individual cu maximă seriozitate. Cheia succesului nostru în transportul rutier de marfă constă în monitorizarea continuă a intensității traficului. De-a lungul a mii de kilometri de infrastructură rutieră, pregătim șoferii și stabilim cele mai sigure și rapide rute posibile.

Și pentru că oferim servicii de transport rutier marfă agabaritica, șoferii noștri beneficiază de formare profesională continuă. Conform legilor în vigoare ne supunem unor proceduri riguroase de siguranță. Vă puteți baza pe noi pentru livrarea la timp, eliminând astfel cheltuielile costisitoare datorate întârzierilor sau incidentelor. Promisiunea noastră pentru clienți este siguranța.

Pentru a pune la dispoziția clienților servicii de transporturi rutier de marfă la temperatura controlată, în parcul nostru auto există camioane frigorifice care respectă toate standardele de calitate astfel încât marfă să ajungă la destinație în siguranță.

Fiind o parte activă a unui sistem multilateral de infrastructură aflat într-o permanentă dezvoltare, firma noastră de transport de marfă se poate dovedi a fi un tovarăș de încredere, indiferent de destinație.

Cere o cotație de preț pentru transport rutier marfă, introducând datele tale de contact în formularul de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant de-al nostru. Avem nevoie de specificații legate de transportul rutier de marfă solicitat de tine: dimensiuni și greutate. Contactează-ne cu încredere și noi garantăm că îți vom oferii cele mai bune soluții!

Trimite-ne detalii despre necesarul tău de transport sau sună-ne și te contactăm pentru stabilirea unei oferte personalizate!

TELEFON

ADRESĂ

PUNCT DE LUCRU POARTA 1
Clădirea DB Shenker, Camera 401, Etaj 4, Dana 15, incinta Port Constanța, 900178