TE INTERESEAZĂ O CARIERĂ ALĂTURI DE NOI?

APLICAȚIE PENTRU ANGAJARE

Aplicația (formularul sau chestionarul) se adresează candidaților cu experiență interesați de ocuparea funcțiilor de Conducător Auto Profesionist pentru transport Marfă intern și internațional, Manager de Transport, Manager de Trucking (Dispecer) sau Consilier de siguranță.

De asemenea, oferim și posibilitatea de participare la stadiu de formare și pregătire alături de echipa de profesioniști Schneider Freight Services.

Prin continuarea și completarea parțială sau totală al acestui “Chestionar pentru angajare“, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, de către Schneider Freight Services s.r.l., și folosirea lor în scopul determinării calificativului Dvs. pentru evaluarea în vederea angajării pe o perioadă (ne)determinată.

Întrebările cuprinse în “Chestionarul pentru angajare” marcate cu semnul ” * ” au caracter obligatoriu. Celelalte fiind opționale. Completarea cât mai riguroasă și introducerea de informații detaliate, încărcarea de documente, completarea datelor suplimentare amănunțit, converg către un punctaj evaluator superior, care în final vă conferă o mai bună clasificare și poziționare pentru ocuparea postului vizat, și vă asigură de întreaga noastră considerație. Vă mulțumim pentru alegerea făcută!

AI VREA SĂ TE SUNĂM?

Lasă-ne datele tale, pentru a fi contactat în cel mai scurt timp de către un operator SFS.