TRANSPORT AGABARITIC MARFĂ

Transportul agabaritic se poate efectua cu camioane flat-bed cu lungimea de 13,6 m și sarcina utilă de 20 de tone. Aceasta este varianta ieftină de transport. În cazul în care dimensiunile și greutatea depășesc limitele admise prin lege transportul se va efectua cu trailere specializate.

La SCHNEIDER FREIGHT efectuăm transporturi de mărfuri cu gabarit depășit oriunde în țară sau internațional, atât cu camioanele și semiremorcile noastre cât și prin rețeaua de parteneri. Deoarece transportul agabaritic este în general foarte costisitor, vă recomandăm să planificați totul cât mai din timp pentru a obține cel mai mic preț.


Cere o cotație de preț pentru transport agabaritic marfă, introducând datele tale de contact în formularul de mai jos. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant de-al nostru. Avem nevoie de specificații legate de transportul agabaritic de marfă solicitat de tine: dimensiuni și greutate. Contactează-ne cu încredere și noi garantăm că îți vom oferii cele mai bune soluții!

Trimite-ne detalii despre necesarul tău de transport sau sună-ne și te contactăm pentru stabilirea unei oferte personalizate!

TELEFON

ADRESĂ

PUNCT DE LUCRU POARTA 1
Clădirea DB Shenker, Camera 401, Etaj 4, Dana 15, incinta Port Constanța, 900178